کارشناسی رنگ خودرو FUNDAMENTALS EXPLAINED

کارشناسی رنگ خودرو Fundamentals Explained

کارشناسی رنگ خودرو Fundamentals Explained

Blog Article

در دوره کارشناسی رنگ خودرو به شما آموزش های کاربردی مانند شناخت رنگ های مختلف، شناخت بدنه، شناخت آستری، نحوه تشخیص رنگ های کوره ای، نحوه تشخیص قطعات تعویضی بدنه حتی از نوع اصلی ، تشخیص لیسه ، تشخیص ایربراش ، تشخیص رنگ شدگی و کنترل فیزیکی رنگ خودرو ، تشخیص تعویض شاسی یا نقاط حساس بدنه ، تشخیص تعویض کامل بدنه ، تشخیص مشکلات شاسی و سایر موارد مهم آموزش داده خواهد شد و پس از دوره می توانید از پشتیبانی اساتید آموزشگاه فن و کار نیز بهرمند شوید.

ضمن شناخت تمامی قطعات و اجزای خودرو ، توانایی کاملی در بررسی و تشخیص رنگ شدگی اجزای مختلف انواع خودرو ها بدست می آورید.

در کارشناسی کارنامه بیش از ۴۰۰ بخش از خودرو بررسی می‌شود که «وضعیت فنی»، «بدنه»، «لاستیک‌ها»، «موتور و انتقال قدرت»، «سیستم تعلیق، فرمان و ترمز»، «فضای داخلی و سیستم‌های برقی»، «آپشن‌ها» و همچنین «اسناد و مدارک خودرو» را شامل می‌شود.

دوره آموزش کارشناسی رنگ خودرو آموزشگاه فن آموزان از پایه ای ترین مواردی که نیاز دارید، یعنی آموزش بررسی انواع خودرو و بررسی رنگ بدنه آن ها و … شروع به آموزش کرده و در ادامه به مباحث آموزش نکته برداری و درج مشخصات و معایب رنگ درکارتکس، تنظیم چک لیست ها و نکته برداری و ثبت آن را آموزش می دهیم.

این قسمت‌ها باید توسط کارشناس تشخیص رنگ حرفه‌ای بررسی شود تا اگر خودرو افت قیمت دارد از آن آگاه بشوید و با آگاهی این اتومبیل را تهیه کنید. به طور مثال ضرب خوردگی شاسی نشانه‌ای از تصادف است و یا خرابی و وجود مشکل در سقف نشانه چپ کردن و یا تصادف شدید است.

سواری خشک و خشن، کشیده شدن خودرو به یک طرف و ساییدگی ناهماهنگ لاستیک‌ها نشانه عملکرد نادرست سیستم جلوبندی هستند.

کارآموزان حتی پس از پایان دوره می ‌توانند سوالات و مشکلاتشان را با مدرس دوره در میان بگذارند. هم چنین امکان بازآموزی رایگان وجود دارد تا افرادی که نتوانسته اند مطالب را یاد بگیرند، مجددا در کلاس شرکت کنند.

علاوه بر این، کارشناسان رنگ خودرو می توانند در مراکز تعمیراتی، کارخانجات خودرو سازی، مراکز فروش و تعمیر خودرو و هم چنین به صورت مستقل مشغول به کار شوند. یادگیری این مهارت باید به صورت کاملا عملی و زیر نظر اساتید مجرب و تکنسین های فنی خودرو با تجربه انجام شود.

فروشنده و خریدار به دو طریق می‌توانند از کارشناسان برای بررسی و عیب‌یابی بخش‌های مختلف خودرو کمک بگیرند.

اما در بحث آموزش کارشناسی رنگ خودرو، متقاضیان به شکل تخصصی در زمینه بررسی عوامل مخرب رنگ خودرو و شناخت ابزارهای بازرسی رنگ، اطلاعات تخصصی دریافت می‌کنند.

حتما بخوانید: خرید خودرو کارتکس و تفاوت آن با خودروی پلاک شده

به طور کلی کارشناسی رنگ خودرو به چند بخش اصلی تقسیم می شود:

در این مرحله، سلامت آپشن ها و لوازم جانبی خودرو مورد بررسی قرار کارشناس رنگ ماشین می‌گیرد. این موارد عبارت‌اند از:

در کارشناسی خودرو دست دوم، تمام مشخصات ظاهری مثل شاسی، ستون‌ها گلگیرها و…، مشخصات فنی مثل موتور، گیربکس، سیستم برق‌رسانی و…، تجهیزات کابین مثل داشبورد، صندلی‌ها و…، آپشن‌های مختلف مثل چراغ‌های راهنما، برف‌پاک‌کن، لاستیک‌ها و… و مدارک خودرو بررسی می‌شود.

Report this page